האוכל כמוטיב מרכזי
מה אם היו אומרים לכם שאירוע החתונה שלכם הוא הרבה מעבר לאירוע אהבה? כיום, יותר מתמיד, חשוב לשלב באירועים הנחגגים חוויה קולינארית משובחת. הימים בהם קהל האורחים היה מסתפק במנה צנועה אינם עוד, וכיום המוזמנים שלכם מגיעים מלאי ציפייה לארוחה משובחת ומרהיבה. ב"ונישן" עובד סביב השעון הצוות הקולינארי בכדי ליצור את השילובים המתאימים ביותר, ולדאוג להרמוניה בין הטעמים והמרקמים השונים הניכרים בכל מנה ומנה. למה חשוב כל כך להעניק לאורחים חוויה קולינארית ואיך אנחנו מפיקים לכם אותה?
עוד לפני שהאורחים יאכלו, העיניים אוכלות
חגיגת האירוע שלכם עם "ונישן", שהוא אולם אירועים בפתח תקווה, היא חגיגה שגם אתם וגם האורחים שלכם לא תשכחו בקרוב. החוויה הקולינארית שאתם הולכים להעביר את האורחים שלכם היא חוויה ייחודית ובלתי נשכחת, שבבסיס שלה צבע, טעם וריח. נאמר כבר לא אחת שאירוע לא יכול להיות מוצלח אם האוכל המוגש בו אינו מוצלח, אך מה קורה בעת שהאוכל באירוע הינו משובח ועולה כל הציפיות? האירוע בהכרח יהיה סיפור הצלחה! אנחנו ב"ונישן" מכינים לכם ולאורחים שלכם ארוחה מרהיבה, טעימה וססגונית. אירוע האהבה שלכם הינו אירוע של פעם בחיים, וכזו תהיה גם הארוחה שתוגש באירוע שלכם – ארוחה של פעם בחיים!
חגיגה בלתי נשכחת של טעמים וריחות
ישנם מתחמי אירועים שההסתכלות שלהם על האוכל הינה מאד פונקציונאלית: מגישים לאורחים אוכל מאחר והם באו לארוחת ערב. בשביל שהאירוע שלכם יוכתר כחוויה קולינארית, צריכים להסתכל על האוכל כעל מוטיב מרכזי שחוזר בכמה שלבים באירוע, ועל כן הוא חייב להיות מופתי! את האורחים שלכם תכבדו במנות משובחות בשלב קבלת הפנים, בשלב הארוחה המרכזית ובשלב הקינוחים. אנחנו מקפידים על איכות חסרת פשרות עם כל מנה היוצאת לאורחים. החוויה הקולינארית הינה מטרה בפני עצמה באירועים שאנו חוגגים, ועל כן אנו מתחייבים שגם באירוע שלכם, יזכו האורחים לחגיגה בלתי נשכחת שמתחילה בצלחת ומסתיימת בפה.
חומרי גלם איכותיים וטריים
הבסיס לחגיגת טעמים בלתי נשכחת הוא בחומרי הגלם בהם עושים שימוש. אנו מקפידים על שימוש בחומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר. בעת שעושים שימוש בחומרי גלם זולים יותר, התוצאה לא יכולה להיות מושלמת. אנו בוחרים בתוצרת החקלאית המובחרת ביותר ובשאר החומרים האיכותיים ביותר לרקיחת אירוע מושלם. גן אירועים בפתח תקווה ברמה של "ונישן", מתחייב לאירוע מתובל ומרהיב שישאיר צלחות ריקות! לאחר בחירת חומרי הגלם, הם עוברים טיפול קפדני ויסודי בהתאם לסוגם, הכל כדי להוציא מהם את המיטב ולהגיש לאורחים שלכם את החוויה שאתם מבקשים להעביר להם.
אתם הראשונים לטעום בערב הטעימות
מאחר ואתם בעלי האירוע, אתם גם הראשונים לטעום את מניפת הטעמים המרהיבה שתוגש בסופו של דבר לאורחים שלכם. למעשה, ערב הטעימות הוא הרבה מעבר לערב טעימות, אלא הוא ערב שבו אתם שופטים את האוכל ומחליטים מה להגיש לאורחים שלכם. בערב זה תהיה לכם הזדמנות נדירה גם לקבל הצצה על נראות המנות וגם לטעום אותן. איך ערב הטעימות עובד? המנות יוגשו אל השולחנות שלכם, ואתם תטעמו כל מנה ומנה המופיעה בתפריט. לאחר מכן, יהיה עליכם לבחור את המנות החביבות עליכם ביותר והן אלו שיככבו באירוע שלכם בסופו של דבר. התפריט מחולק לכמה סקטורים, כאשר בכל סקטור עליכם לבחור כמה מנות שונות. איך מומלץ לכם לבנות את התפריט שלכם? שימו לב:
איך בונים את התפריט לאירוע?
בערב הטעימות תהיה לצידכם נציגות קולינארית של הצוות הקולינארי של ה"ונישן" – מה שאומר שאתם לא לבד. ההמלצה היא לבחור בתפריט מגוון כמה שיותר על מנת להתאים אותו ולקלוע איתו לכמה שיותר אורחים באירוע שלכם. זיכרו תמיד כי לצד האורחים שאוכלים הכל, ישנם גם אורחים בעלי רגישויות שונות כמו רגישות לגלוטן, מניעה מאכילת סוכר, וגם קהלים שלא צורכים בשר מאחר והם דבקים באורח חיים צמחוני וטבעוני. על כן, בערב הטעימות כדאי להציג בפני הנציגות הקולינארית של "ונישן" את הרגישויות של האורחים שלכם על מנת שיוכלו להגיש להם חלופות מתאימות. אנו מתחייבים להפיק לכם אירוע טעים, משובח ואיכותי שישאר כזיכרון מתוק, ובעיקר טעים, גם לכם וגם לאורחים שלכם לעוד המון זמן.